5つ星のうち 5.0 Awesone item, love it!, 2015/11/4
レビュー対象商品: レノボ タブレットパソコン ThinkPad 8(Office Home&Business 2013) 20BQS04400 (Personal Computers)
Pros
•Full HD display (1,920 x 1,200) -- a rarity among 8-inch Windows tablets
•Tablets this size offered with 64GB of built-in storage
•Thin and light, even for a small-screened tablet
•HDMI and USB 3.0

Cons
•Worst-in-class battery life
•Backside can get quite hot

Now my Tablet run Windows 10 home 32bit is awesome. (see photo).
ねだんわ iPad mini の半分、また Office がついている すごいです。