5つ星のうち 5.0 One of the best Pentax lense I have used., 2015/3/4
レビュー対象商品: PENTAX 標準ズームレンズ 防滴構造 HD PENTAX DA16-85mmF3.5-5.6ED DC WR Kマウント APS-Cサイズ 21387 (Camera)
Good build quality, water sealed.
Focus is quick and quiet. And it has inner focus too, makes the focus even more silent.
I use it with my k-x, it's a big upgrade from the kit 18-55.
Recommand to any one who wants to upgrade their kit lense.

商品

レビュアー