5つ星のうち 5.0 Good to use, 2015/9/9
レビュー対象商品: Nikon 双眼鏡 アキュロンT01 8x21 ダハプリズム式 8倍21口径 オレンジ ACT018X21O (Camera)
Used it for outdoor concert in both daytime and nighttime. Easy to use, sharp focus, bright enough. There is no problem in using even wearing the eye glasses.
Only concern is that it is not waterproof, have to use it very carefully under rain.