2016年2月13日
Love my gopro.
I think for its price it gives a high quality product
There's nothing more i could ask for.
The 4k resolution is super great but of course it will eat alot of memory so always keep that in mind
2015年2月14日
オートバックスで購入
ネジ強すぎて 外すのに苦労
マイナスドライバー必須です
2016年1月3日
商品に不具合、付属品の欠品などは一切ありませんでした。外装(箱)は少し擦り傷程度ありましたが個人的に全然問題ありませんでした!とても満足しております。