2015年10月25日
The craftsmanship is great and the materials feel good on hands. However, a little bit small for me, not easy to zip up after putting my things in it. My last one can last for 10+ years, hope that one is durable too.
Delivery is fast. The outside packing box is too big (33 x 25 x 12, all in cm) for a wallet, can use smaller to save paper.
2016年3月22日
この財布の購入は、2回目です。外側のポケットにポイントカードや診察券を入れ、少量の小銭を財布内にあるチャック付きポケット内に入れて使用してます。札を入れるところが2つあり、全体がファースナーで多く入れ過ぎても財布が広がる事もなく、ほぼ同じ大きさで納めてくれます。形も収納量、大満足です。
2016年1月26日
なんと2度目の購入(笑)5年間使っていて形が崩れてきたので買い替えです!チャックのツルツル部分がお気に入り☆小銭がサッと出しやすいのがGOOD!今回はブラウンにしました(o˘◡˘o)
2015年10月21日
作りは非常に良いので使ってますが、思うより相当でかいです。止水チャックも良いと思います。でもでかい。